telefoon_still_staan_met_tekst Mail_openen_still_staan_met_tekst whatts_app_wolk_still_staan_met_tekst
Rate
Stars Stars Stars Stars Stars
Reviews
Youtube Instagram Facebook Email
Call Email Message
nl
nl en nl-be

MENU

France Language
nl en nl-be
Caffero

Vergunningen

home x over caffero x

vergunningen

Vuurwerk-vergunning? Wij regelen het graag voor je!

Om in Nederland vuurwerk te mogen ontbranden is een vergunning van de Provincie of Omgevingsdienst nodig. Deze vuurwerk vergunning kan alleen worden aangevraagd door een gespecialiseerd vuurwerkbedrijf.

In België moet er een vergunning voor vuurwerk bij de plaatselijke gemeente aangevraagd worden. Wij regelen alles rondom de vergunningen graag voor je! We vragen de benodigde vuurwerk vergunning aan en begeleiden het proces. Ons team ontzorgt je graag!

Hoe lang duurt je vergunningaanvraag?

Afhankelijk van de hoeveelheid vuurwerk en het soort vuurwerk dat wordt ingezet, geldt voor een vergunningsaanvraag een wettelijke termijn van 14 dagen tot zelfs 14 weken. Betrek ons, zeker bij grotere shows, op tijd bij je event of festival! In de meeste gevallen lukt het ons om binnen 14 dagen een vergunning te regelen.

Geen vuurwerk vergunning nodig voor special effects

Voor de meeste special effects is een vuurwerk vergunning aanvragen niet nodig. Zo hoef je voor onder andere vlammen, CO2-jets, elektrische vuurwerkfonteinen (sparkular machines), confetti-kanonnen, jet streamers, rookmachines, schuimparty-machines, bubbels en lasershows geen vergunning aan te vragen.

Combineer je deze met vuurwerk? Dan is een vergunning waarschijnlijk wél nodig. Wij checken het altijd even voor je. En regelen alles wat nodig is.

Verzekering

Wij doen er alles aan om je feest of evenement vlekkeloos te laten verlopen. Krijgen we toch te maken met calamiteiten? Dan is het goed te weten dat Caffero verzekerd is tot een bedrag van € 5.000.000,- dekking per evenement.

Vuurwerk vergunning aanvragen

Of je nu een vuurwerk vergunning wilt aanvragen voor je bruiloft, of een vergunning voor het afsteken van vuurwerk op een groot event, je kunt het met een gerust hart aan ons overlaten! Wij vragen de vuurwerk vergunning aan als gespecialiseerd vuurwerkbedrijf, volgens alle regels en protocollen. Zo weet je zeker dat het regelen van je vuurwerk vergunning in goede handen is!

Heb je vragen over het aanvragen van een vuurwerk vergunning of wil je zelf vuurwerk afsteken op je bruiloft en denk je hiervoor een vergunning nodig te hebben ? Neem gerust contact met ons op!

Bel mij terug

Één van onze Pyro
heroes neemt snel
contact met je op.


Dat beloof ik!
Jeroen

Man

Vraag een offerte aan

Één van onze Pyro
heroes neemt snel
contacht met je op.


Dat beloof ik!
Jeroen

Man