telefoon_still_staan_met_tekst Mail_openen_still_staan_met_tekst whatts_app_wolk_still_staan_met_tekst
Rate
Stars Stars Stars Stars Stars
Reviews
Youtube Instagram Facebook Email
Call Email Message
nl
nl en nl-be

MENU

France Language
nl en nl-be
Caffero

EVENTS

home x events x

pret- en vakantieparken

Pret- en vakantieparken

Wil jij dat de gasten van jouw pretpark of vakantiepark hun verblijf nooit meer vergeten? Caffero verzorgt vuurwerkshows die hun ervaring naar een nóg hoger niveau tillen!

We doen het samen

Ieder park is uniek. Caffero past zich daarom volledig aan aan jullie verhaal. Met passende kleuren en effecten versterkt ons vuurwerk de storytelling en de sfeer van het animatieteam van het pret- of vakantiepark. Nadat alles tijdens een persoonlijk gesprek in kaart is gebracht, gaan onze showcreators aan de slag om de mooiste vuurwerkshows te creëren - eventueel in combinatie met de acts en/of optredens van het park.

Het programmeren van de vuurwerkshow op muziek kunnen we als geen ander. Onze shows worden tot op de milliseconde nauwkeurig geprogrammeerd op ieder ritme. Door onze grote variëteit aan producten en shows, verrassen we terugkerende bezoekers keer op keer! Bij terugkerende vuurwerkshows houden wij rekening met de omgeving, bijvoorbeeld door geluidsarm vuurwerk te gebruiken. Dit speciale vuurwerk ontlast de mensen en dieren die in de omgeving wonen.


Spectaculaire en innoverende vuurwerkshows

Caffero is continu bezig met het ontwikkelen van nieuwe en innovatieve vuurwerkshows. We laten ons inspireren in zowel binnen- als buitenland en lopen voorop als het gaat om duurzaam, eco-vriendelijk en geluidsarm vuurwerk. Ook onze special effects en andere producten zijn voortdurend in ontwikkeling. Zo bieden we de mogelijkheid om vooraf een 3D-animatie te maken van de vuurwerkshow, zodat je van tevoren weet hoe deze er op locatie uitziet.

Aanvullend zijn we gespecialiseerd in het ontbranden van vuurwerk vanaf het water. Hiervoor beschikken we over onze eigen pontons (drijvende platformen). Door het vuurwerk vanaf het water te ontbranden, ontstaat een mooi effect door de weerspiegeling van het vuurwerk op het water. Samen kijken we wat de juiste of beste locatie is voor een dergelijke vuurwerkshow in het pretpark of vakantiepark. Het is ook mogelijk om vanaf meerdere locaties gesynchroniseerd vuurwerk te ontbranden. Zo is de show en het vuurwerk vanaf het gehele park nóg beter zichtbaar.


Wil jij dat de gasten van jouw pretpark of vakantiepark hun verblijf nooit meer vergeten? Caffero verzorgt vuurwerkshows die hun ervaring naar een nóg hoger niveau tillen!

Caffero voor gele vlak.jpg Caffero-Toverland voor gele vlak.jpg

Wij regelen het voor je

Gedurende de show staat de veiligheid van het publiek voorop. Daarom garanderen wij dat alle veiligheidsafstanden worden gehandhaafd. Er is altijd een vaste projectmanager aanwezig om dit te borgen. Om het park nog meer te ontlasten gebruiken wij speciale apparatuur en een eigen werkwijze om in een kort tijdsbestek de vuurwerkshow op te bouwen en af te breken. Dit doen we buiten het zicht van de bezoekers om.

Het regelen van de juiste vergunningen wordt compleet door ons opgepakt. Wij vragen jaarvergunningen aan, zodat wij het hele jaar vuurwerkshows mogen organiseren. Hierdoor hebben we geen last van de standaard vergunningstermijn en kunnen we ook op korte termijn een spectaculaire show neerzetten.

Bel mij terug

Één van onze Pyro
heroes neemt snel
contact met je op.


Dat beloof ik!
Jeroen

Man

Vraag een offerte aan

Één van onze Pyro
heroes neemt snel
contacht met je op.


Dat beloof ik!
Jeroen

Man