telefoon_still_staan_met_tekst Mail_openen_still_staan_met_tekst whatts_app_wolk_still_staan_met_tekst
Rate
Stars Stars Stars Stars Stars
Reviews
Youtube Instagram Facebook Email
Call Email Message
nl
nl en nl-be

MENU

France Language
nl en nl-be
Caffero

Duurzaamheid

home x over caffero x

duurzaamheid

Duurzaam, ecologisch vuurwerk

Wij zijn altijd op zoek naar de nieuwste ontwikkelingen. Of dat nu de nieuwste flamegun is of juist duurzamer vuurwerk. In samenwerking met vuurwerkproducenten werken wij aan duurzaam en ecovriendelijk vuurwerk en special effects. Zo is er een nieuwe productiemethode die alle zware metalen vervangt door eco-vriendelijke grondstoffen zonder kwaliteitsverlies aan kleur of geluid. Het plastic is vervangen door recyclebaar karton. Er is nul procent restafval. Wij ruimen op en wat gerecycled kan worden, nemen we mee.

Gecertificeerd

Alle fabrieken die ons vuurwerk produceren zijn in het bezit van het ES8000 certificaat. Dit houdt in dat door bevoegde overheidsinstanties wordt gecontroleerd op leeftijd, veiligheid en alle voorgeschreven arbeidsomstandigheden. Al onze vuurwerkproducten hebben FFIC keurmerk en zijn voorzien van veiligheidscertificaten. Goedgekeurd door de overheid.

Stil vuurwerk voor in de natuur

Wij garanderen altijd de mooiste beleving en kijken dan ook naar wat in die omgeving kan. Is het in een bos waar veel dieren en vogels leven, dan kiezen we vaak voor geluidsarm vuurwerk om de natuur zo min mogelijk te belasten.

Onze pyro-helden werken duurzaam

Al onze pyro technici worden intern bijgeschoold over milieu en duurzaamheid. Zij leren welke onderdelen gerecycled moeten worden en nemen alles mee terug. De rijstijl is aangepast op zuinig brandstofverbruik en milieu. Onze voertuigen zijn veilig en goedgekeurd voor het transport van vuurwerk. Ze voldoen aan alle CO2 en emissie normen voor de binnensteden. Verder rijden directie en buitendienst met elektrische voertuigen. Zo dragen wij bij aan een duurzaam en beter milieu.

Bel mij terug

Één van onze Pyro
heroes neemt snel
contact met je op.


Dat beloof ik!
Jeroen

Man

Vraag een offerte aan

Één van onze Pyro
heroes neemt snel
contacht met je op.


Dat beloof ik!
Jeroen

Man