telefoon_still_staan_met_tekst Mail_openen_still_staan_met_tekst whatts_app_wolk_still_staan_met_tekst
Rate
Stars Stars Stars Stars Stars
Reviews
Youtube Instagram Facebook Email
Call Email Message
nl
nl en nl-be

MENU

France Language
nl en nl-be
Caffero

Duurzaamheid

home x over caffero x

duurzaamheid

Duurzaam, ecologisch vuurwerk

Bij Caffero zijn we koplopers. We zijn dan ook altijd op zoek naar de nieuwste ontwikkelingen. Of dat nu de nieuwste flamegun is of juist duurzamer vuurwerk. In samenwerking met vuurwerkproducenten werken wij aan duurzaam en ecovriendelijk vuurwerk en special effects.

Zo is er een nieuwe productiemethode die alle zware metalen vervangt door eco-vriendelijke grondstoffen zonder kwaliteitsverlies aan kleur of geluid. Het plastic is vervangen door recyclebaar karton en er is geen restafval. Wij ruimen alles op, zodat de afsteeklocatie schoon achterblijft. Kunnen er materialen gerecycled worden? Wij zorgen er graag voor dat het gebeurt.

Gecertificeerd en veilig

Alle fabrieken die ons vuurwerk produceren, zijn in het bezit van het ES8000-certificaat. Dit houdt in dat zij door bevoegde overheidsinstanties worden gecontroleerd op leeftijd, veiligheid en alle voorgeschreven arbeidsomstandigheden. Al onze vuurwerkproducten hebben het FFIC-keurmerk [MvR1] en zijn voorzien van veiligheidscertificaten. Ze zijn dus allen goedgekeurd door de overheid: wel zo’n prettig idee!

Stil vuurwerk voor in de natuur

Wij garanderen altijd de mooiste beleving en kijken daarbij ook graag naar de omgeving. Wat is mogelijk als we kijken naar milieu en maatschappij? Is het in een bos waar veel dieren en vogels leven, dan kiezen we vaak voor geluidsarm vuurwerk. Op die manier streven we er altijd naar om de natuur zo min mogelijk te belasten.

Duurzaam werken begint bij een goede opleiding

Al onze pyro-technici worden intern bijgeschoold op het gebied van milieu en duurzaamheid. Zij leren welke onderdelen van ons vuurwerk gerecycled moeten worden, nemen alles mee terug en zorgen ervoor dat het geregeld wordt.

Bovendien hanteren ze een duurzame rijstijl, met een zuinig brandstofverbruik en met aandacht voor het milieu. Onze voertuigen zijn veilig en goedgekeurd voor het transport van vuurwerk. Ze voldoen aan alle CO2- en emissie-normen voor de binnensteden. Verder rijden directie en buitendienst met elektrische voertuigen. Zo dragen wij bij aan een duurzaam en beter milieu.

Bel mij terug

Één van onze Pyro
heroes neemt snel
contact met je op.


Dat beloof ik!
Jeroen

Man

Vraag een offerte aan

Één van onze Pyro
heroes neemt snel
contacht met je op.


Dat beloof ik!
Jeroen

Man