telefoon_still_staan_met_tekst Mail_openen_still_staan_met_tekst whatts_app_wolk_still_staan_met_tekst
Rate
Stars Stars Stars Stars Stars
Reviews
Youtube Instagram Facebook Email
Call Email Message
nl
nl en nl-be

MENU

France Language
nl en nl-be
Caffero

EVENTS

home x events x

oud en nieuw particulier

Oud en nieuw particulier

Wil jij de koning van de wijk zijn tijdens oud en nieuw? Regel dan de vetste oud en nieuw vuurwerkshow bij Caffero! Met vuurwerk en special effects in alle kleuren van de regenboog, zullen alle ogen zeker op jou zijn gericht. Samen genieten van fantastisch siervuurwerk: deze avond wordt nooit meer vergeten!

Jouw feestje, jouw show

Of het nu gaat om een kleine show in je achtertuin of een mega party met 30.000 man: op onze kwaliteit en ons enthousiasme kun je altijd rekenen. Elke locatie is mogelijk voor ons, van (klein) privéterrein tot evenementenlocatie; wij passen onze shows volledig aan op de omgeving, locatie en mogelijkheden. Bij Caffero kijken we graag samen naar jouw wensen. Niets is ons te gek! Denk bijvoorbeeld aan het aftelmoment met spectaculaire vuurwerkcijfers in de lucht of een prachtige sequence van siervuurwerk tijdens het proosten. Wij schieten de vetste vuurwerkshows waarbij de hele lucht gevuld is met het mooiste en meest innovatieve vuurwerk. Samen proosten op het nieuwe jaar, laat dat spektakel maar starten!

Zilveren glitters, een regen van goud of vuurwerk in alle kleuren van de regenboog? (linken naar Vuurwerk pagina) Caffero regelt het voor je! Denk bijvoorbeeld aan een show geheel geprogrammeerd op maat van de muziek voorzien van spectaculair vuurwerk, sierlijke fonteinen tot maar liefst 8 meter hoog én op maat gemaakte vuurwerkletters.

Daarbij kunnen wij gave 3D effecten creëren. Het vuurwerk dat wij hiervoor gebruiken is van buitengewone kwaliteit en hebben wij ontwikkeld in samenwerking met onze Italiaanse partners.

De stijghoogten van dit vuurwerk verschilt van elkaar waardoor we deze bijzondere 3D effecten kunnen creëren.

Wil je de show graag zelf symbolisch starten? Ook dat kan, met bijvoorbeeld een detonator. Jouw vuurwerkshow zal van heinde en ver te zien zijn. Iedereen kan genieten van fantastisch siervuurwerk en niemand zal deze te gekke vuurwerkshow ooit nog vergeten!


Veilig en verantwoord

Wil jij heerlijk genieten met vrienden en familie om je heen, zonder je zorgen te maken over veiligheid wanneer er vuurwerk wordt afgestoken? Daar zorgen wij voor! De veiligheid van alle gasten staat uiteraard voorop. Caffero regelt alles rondom het opbouwen en opruimen van je show. Bovendien lopen we voorop als het gaat om duurzaam, eco-vriendelijk en geluidsarm vuurwerk. Alle restanten van ons vuurwerk zijn recyclebaar en worden na afloop mee terug genomen naar de zaak. Daar worden ze gesorteerd en aangeboden ter verwerking of hergebruikt.

Ook alles op het gebied van veiligheid en vergunningen kun je aan onze professionals overlaten. Wij zijn ISO gecertificeerd, waaronder SO 9001 en 14001. Ons afvuursysteem is computer gestuurd waardoor wij op de milliseconde nauwkeurig kunnen ontbranden. Timing is immers mega belangrijk tijdens een nieuwjaarsshow!


Wil jij de koning van de wijk zijn tijdens oud en nieuw? Regel dan de vetste oud en nieuw vuurwerkshow bij Caffero! Met vuurwerk en special effects in alle kleuren van de regenboog, zullen alle ogen zeker op jou zijn gericht. Samen genieten van fantastisch siervuurwerk: deze avond wordt nooit meer vergeten!

nieuw jaar particulier 2.jpg

Het nieuwste van het nieuwste

Caffero kijkt altijd vooruit. We ontwikkelen voortdurend nieuwe en innovatieve shows, special effects en producten, waarbij we ons laten inspireren door zowel binnen- als buitenland. We doen mee aan grote internationale vuurwerkcompetities, spelen mee in de top van festival vuurwerkshows en zijn op alle grote evenementen te vinden. En nu? Nu staan we gewoon in jouw eigen tuin een supervette vuurwerkshow te schieten! Hoe tof is dat?!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou? Neem contact met ons op!

Bel mij terug

Één van onze Pyro
heroes neemt snel
contact met je op.


Dat beloof ik!
Jeroen

Man

Vraag een offerte aan

Één van onze Pyro
heroes neemt snel
contacht met je op.


Dat beloof ik!
Jeroen

Man