telefoon_still_staan_met_tekst Mail_openen_still_staan_met_tekst whatts_app_wolk_still_staan_met_tekst
Rate
Stars Stars Stars Stars Stars
Reviews
Youtube Instagram Facebook Email
Call Email Message
en
nl en nl-be

MENU

France Language
nl en nl-be
Caffero

EVENTS

home x events x

kermissen

Kermissen

Geen kermis is compleet zonder een spectaculaire vuurwerkshow. Of het nu de opening is of het slotstuk: wij zorgen voor een unieke, op maat gemaakte vuurwerkshow die past bij jouw publiek en locatie.

Alles voor een unieke vuurwerkshow

Caffero is flexibel als het gaat om de opstelling van onze apparatuur. We schakelen snel en spelen gemakkelijk in op eventuele wijzigingen op de locatie. Omdat wij werken met eigen geproduceerd vuurwerk kunnen wij zelfs in de binnenstad voor een spetterende vuurwerkshow zorgen. Ons vuurwerk is speciaal voor ons ontwikkeld en daarmee uniek. We kunnen op iedere locatie én op zeer korte afstand van het publiek en gebouwen vuurwerk ontbranden. Daarnaast is het mogelijk om de show te programmeren op muziek. Op verzoek verzorgen wij ook de gehele muziekinstallatie. We zijn altijd op tijd klaar met alle voorbereidingen. Je kunt er daarom van uitgaan dat de vuurwerkshow exact start op het afgesproken tijdstip.


Wij regelen het voor je!

Wij begrijpen dat de gemeente een belangrijke speler is bij de organisatie van een vuurwerkshow. We doen alles in goed overleg. Veiligheid staat bij ons voorop. Wij zorgen ervoor dat alle veiligheidsafstanden altijd worden gehandhaafd. Met een optimale beveiliging van de ‘gevarenzone’ garanderen wij dat onbevoegden de afsteeklocatie niet kunnen betreden.

Door onze speciale apparatuur en unieke werkwijze kunnen wij in een kort tijdsbestek opbouwen en afbreken. Het afzetten van wegen, pleinen en parken proberen wij daarbij te voorkomen. Bovendien lopen we voorop als het gaat om duurzaam, eco-vriendelijk en geluidsarm vuurwerk.


Wij regelen alle benodigde vergunningen bij de gemeente en de provincie, verzekeren de veiligheid en faciliteren indien gewenst posters en reclamemateriaal. Omdat wij ons vuurwerk zelf importeren kunnen wij je zeer concurrerende prijzen aanbieden. Daarnaast zijn wij ISO gecertificeerd, waaronder ISO 9001, 14001 en 45001. Ook werken we met een vaste, ervaren projectmanager.


Caffero is een betrouwbare partij met meerdere vestigingen. We hebben jarenlange ervaring en staan hoog aangeschreven bij de veiligheidsdiensten.


Geen kermis is compleet zonder een spectaculaire vuurwerkshow. Of het nu de opening is of het slotstuk: wij zorgen voor een unieke, op maat gemaakte vuurwerkshow die past bij jouw publiek en locatie.

Copy of Caffero-Tilburg-deel-2-020- 20220731 voor gele vlak.jpg Copy of Caffero-Tilburg-deel-2-001- 20220731 voor gele vlak.jpg

Innovatieve vuurwerkshows

Wij verzorgen een geweldige vuurwerkshow die niemand zal vergeten. Onze shows maken echt impact en zijn op grote afstand te zien en te horen. Alle inwoners van de gemeente kunnen genieten van ons prachtige siervuurwerk. Met onze vuurwerkshows haal je meer publiek naar de kermis, wat weer zorgt voor een hogere omzet. Door inspiratie te halen uit zowel het binnen- en buitenland, ontwikkelen wij voortdurend nieuwe en innovatieve shows, special effects en producten. Met ons speciale daylight vuurwerk kunnen wij zelfs overdag voor een onvergetelijke vuurwerkshow zorgen.


Laat dat maar aan ons over

Alle restanten van ons vuurwerk zijn recyclebaar en nemen wij mee terug. Deze restanten worden gesorteerd en aangeboden ter verwerking of hergebruikt. Wij ruimen dus de gehele afsteeklocatie weer op, zodat jij je daar geen zorgen over hoeft te maken!

Bel mij terug

Één van onze Pyro
heroes neemt snel
contact met je op.


Dat beloof ik!
Jeroen

Man

Vraag een offerte aan

Één van onze Pyro
heroes neemt snel
contacht met je op.


Dat beloof ik!
Jeroen

Man