telefoon_still_staan_met_tekst Mail_openen_still_staan_met_tekst whatts_app_wolk_still_staan_met_tekst
Rate
Stars Stars Stars Stars Stars
Reviews
Youtube Instagram Facebook Email
Call Email Message
en
nl en nl-be

MENU

France Language
nl en nl-be
Caffero

EVENTS

home x events x

auto / motorsport event

Auto / motorsport event

Een spectaculaire finish, de opening van de race van het jaar, een oldtimer rally of juist een sportauto event? Stuk voor stuk geweldige momenten om eens extra te knallen! Ga jij voor een unieke vuurwerkshow waarmee je het publiek opzweept en de mooiste beelden creëert? Dan is Caffero dé partner die jij nodig hebt!

De juiste show voor elk moment

Wil je de opening of afsluiting van jouw autosport event groots aanpakken? Of organiseer je een open pitlane of trackday waarbij je de bezoekers écht omver wil blazen? Wij zorgen voor een mega vuurwerkspektakel, geheel volgens jouw wensen! Veel knallen, rookfakkels en mines in de kleuren van de teams of vlaggen of zelfs een heuse pyromusical op muziek: niets is ons te gek. Wij helpen je graag met het samenstellen van een show die volledig in jouw event geïntegreerd kan worden.

We maken gebruik van speciaal geproduceerde artikelen uit Zuid-Italië, gemaakt in één van de beste vuurwerkfabrieken van Europa. Dit vuurwerk is nóg krachtiger, produceert nog meer rook, heeft fellere kleuren en effecten en stijgt tot nog grotere hoogtes. Kortom: kwaliteitsvuurwerk voor jouw show. Door onze samenwerking met mediabedrijven en onze specialistische apparatuur, kun je bij Caffero ook spectaculaire aftermovies laten maken. Zo geniet je ook tot lang na de show nog van onze firepower!


Onze vuurwerksystemen

Bij Caffero zijn we gespecialiseerd in het ontbranden vanaf een groot aantal posities in en rondom een circuit, straat of terrein. Wil je graag vanaf tribunes, lichtmasten, hekwerken of zelfs om de hele arena vuurwerk afschieten? Ook dat is voor ons geen probleem. Elke locatie is mogelijk!

Een vuurwerkshow kan overdag, maar natuurlijk ook ’s avonds. Wij creëren de meest spectaculaire shows voor buiten, maar ook voor indoor events vind je bij Caffero talloze opties. Zo kun je bijvoorbeeld ook vuurwerk inzetten tijdens de presentatie van de teams of coureurs, tijdens de prijsuitreiking of ter ondersteuning van het showteam. Laat je inspireren door fakkels, fonteinen, rookeffecten, sparkulars of confetti: jouw droomshow wordt werkelijkheid.

Al onze apparatuur is snel op- en af te bouwen én draadloos, zodat er geen hinder van kabels ondervonden wordt door coureurs en publiek. De computergestuurde afvuursystemen geven ons de mogelijkheid om op de milliseconde nauwkeurig de knallen of een vuurwerk sequence te kunnen ontbranden. Timing is immers essentieel tijdens de finish! Er wordt ook een safety protocol ingebouwd zodat we altijd kunnen ingrijpen bij onverwachte situaties. Bijvoorbeeld wanneer een fan de veiligheidszone betreedt of een cameraman per ongeluk te dicht bij het vuurwerk staat. Zodra we dit hebben opgelost, kan de show weer worden hervat.


Een spectaculaire finish, de opening van de race van het jaar, een oldtimer rally of juist een sportauto event? Stuk voor stuk geweldige momenten om eens extra te knallen! Ga jij voor een unieke vuurwerkshow waarmee je het publiek opzweept en de mooiste beelden creëert? Dan is Caffero dé partner die jij nodig hebt!

Zandvoort_blauw_roze.jpg

Haal de helden binnen

Een huldiging is hét moment voor een krachtige vuurwerkshow. Zo laat je zien wie de echte kampioen is! Of de prijsuitreiking, de huldiging of het feest nu overdag of ’s avonds is: wij zorgen voor een spectaculaire show die het publiek helemaal omverblaast. Soms is de ontknoping van een seizoen erg spannend, en weet je niet welke coureur de grote winnaar zal zijn. Door onze ruime voorraad kunnen we snel schakelen: er is altijd vuurwerk beschikbaar in de kleuren die jij wenst. Wil je graag vuurwerk afschieten op de maat van een volkslied? Regelen wij voor je!

Wanneer er voor de vuurwerkshow extra vergunningen nodig zijn, regelen wij dat vliegensvlug. De standaard periode voor een vergunningsaanvraag is 14 dagen, maar wij kunnen zelfs binnen een dag een vergunning voor een huldiging of prijsuitreiking bemachtigen. Caffero biedt een speciale selectie voor vuurwerkshows, die op zeer korte afstand van het publiek ontbrand kunnen worden. Van line rockets, mines en sierlijke fonteinen tot sparkulars, CO² jets en confetti kanonnen… Samen maken we er een écht feest van!

Wil je graag meer weten over vuurwerkshows of special effects? Neem dan gerust contact met ons op! Onze professionele crew helpt je graag verder.

Bel mij terug

Één van onze Pyro
heroes neemt snel
contact met je op.


Dat beloof ik!
Jeroen

Man

Vraag een offerte aan

Één van onze Pyro
heroes neemt snel
contacht met je op.


Dat beloof ik!
Jeroen

Man